Tuesday, September 22, 2020
Home|Iran|Islam|Persian Language|FAQ|Contact Us|Links|Sitemap
Login
Emri i përdoruesit :   
Fjalëkalimi :   
 
Captcha:
[Antarësim]
Vote
Votimi është jashtë funksionit
Visitors` Statistics
 Vizitor i kësaj faqe : 2289953
 Numri i viziorëve të ditës së sotme : 60
 Totali i vizitorëve : 2686116
 Vizitorët online : 1
 Koha e vizitës : 2.3438
i zgjedhur

..
.
.
.
.
معرفي فصلنامه پرلا
.
آموزش آنلاین زبان فارسی
..

Clock
News


* Rumiu "bashkon" botën në Teheran
Mbi 70 studiues, akademikë dhe personalitete të kulturës botërore janë mbledhur këtë javë në një kongres ndërkombëtar kushtuar kolosit të kulturës orientale, Xhelaldin Rumiu. Studiuesi i njohur shqiptar, Jorgo Bulo, një nga ekspertët më të mirë të veprës s
 2007/11/03 - Komentet : 0Teksti i plotë >>
* Çmimi special i jurisë së Festivalit të Romës për “Hafizin”
Anëtarët e jurisë së Festivalit ndërkombëtar të Filmit në Romë kanë nderuar me cmim filmin më të ri kinematografik me titull
 2007/11/03 - Komentet : 0Teksti i plotë >>
* Vegla më e vjetër muzikore e njerëzimit njihet në Iran
Vegla më e vjetër muzikore iraniane e njohur si “Harpa iraniane” do të rindërtohet në Kazvin me kërkesë të OKB.Sejfullah
 2007/11/03 - Komentet : 0Teksti i plotë >>
* Jorgo Bulo, kumtesë për Naim Frashërin në Teheran
Shqiptarët, një nga popujt më të vjetër të Evropës, dhe shqipja, një nga gjuhët më të vjetra të botës, e grupit satem të familjes së gjuhëve indoevropiane, në shek. XIX u gjendën para një prove të madhe, para imperativit të shkëputjes nga Perandoria e osm
 2007/11/03 - Komentet : 0Teksti i plotë >>
Takimi me zv. Ministren e kulturës së Shqipërisë
Ditën e mërkurë më datë 24 tetor 2007 atasheu kulturor i Republikës Islamike të Iranit dhe njëkohësisht drejtor i Fondacionit
 2007/10/26 - Komentet : 0Teksti i plotë >>
* Shqipëria merr pjesë në seminarin ndërkombëtar të Mevlanas në Teheran
Prof. dr. Jorgo Bulo anëtar i Akademisë të Shkencave të Shqipërisë dhe njëkohësisht Drejtor i Institutit të Gjuhësisë dhe të
 2007/10/26 - Komentet : 0Teksti i plotë >>
* 38 fotografë iranianë marin pjesë në një festival botëror
Fotot e 38 fotografëve iranianë morën pjesë në festivalin e 11-të botëror “Francisko Ferno” të zhvilluar në Itali me titull “Në
 2007/10/24 - Komentet : 0Teksti i plotë >>
* Përgatitet projekti eksperimental i bashkëpunimit midis shkencëtarëve iraniane dhe amerikanë
Sekretari studimor në universitetin “Sherif” në Iran bëri të ditur se gjatë vizitës së një grupi shkencëtarësh amerikanë në
 2007/10/24 - Komentet : 0Teksti i plotë >>
* Irani zuri vendin e parë në konkursin shpikjes dhe novacionit të zhvilluar në Rumani
Ekipi shkencor përfaqësues i Iranit fitoi 9 medalje ari, 7 argjendi dhe 4 bronxi në panairin e 11-të ndërkombëtar dhe konkursin
 2007/10/24 - Komentet : 0Teksti i plotë >>
* Shpikja e teknikës së re të kirurgjisë së vrimës mitrale nga një studiues iranian
Studimi i një iraniani u përzgjodh si më i miri nga tre studimet në kongresin e 21-të të kirurgjisë së zemrës të zhvilluar në
 2007/10/24 - Komentet : 0Teksti i plotë >>

<< Faqja e mëparshme12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 Faqja tjetër >>