Monday, September 28, 2020
Home|Iran|Islam|Persian Language|FAQ|Contact Us|Links|Sitemap
Login
Emri i përdoruesit :   
Fjalëkalimi :   
 
Captcha:
[Antarësim]
Vote
Votimi është jashtë funksionit
Visitors` Statistics
 Vizitor i kësaj faqe : 2292687
 Numri i viziorëve të ditës së sotme : 315
 Totali i vizitorëve : 2689154
 Vizitorët online : 1
 Koha e vizitës : 0.8437
i zgjedhur

..
.
.
.
.
معرفي فصلنامه پرلا
.
آموزش آنلاین زبان فارسی
..

Clock
News


Stacionet televizive transmetojnë pamje dhe intervista nga stenda e Fondacionit Kulturor “Saadi Shirazi” në Panairin e 10-të të librit Tirana-2007
Në panairin e sivjetshëm Tirana 2007, edicioni i 10-të i panaireve të librit, Fondacioni Kulturor “Saadi Shirazi” me botimet e
 2007/11/19 - Komentet : 0Teksti i plotë >>
Fondacioni Kulturor Saadi Shirazi merr pjesë në panairin e 10-të të librit,Tirana-2007
Panairi i 10-të i librit Tirana 2007 ka çelur dyert për dashamirësit e librit në datat 14-19 nëntor 2007.Për çdo vit në këtë
 2007/11/19 - Komentet : 0Teksti i plotë >>
Prezantimi i librave me poezi “Masnavi Ma’navi” dhe “Divani i Shamsi Tabrizit” në panairin e 10-të të librit Tirana 2007 dhe reagimi pozitiv i medias
Sivjet me rastin e 800-vjetorit të lindjes së poetit, mistikut dhe mendimtarit pers Mevlana Xhelaledin Rumi si dhe nominimin e
 2007/11/19 - Komentet : 0Teksti i plotë >>
Ftesë
Fondacioni Kulturor “Saadi Shirazi” organizon:promovimin e dy librave me poezi të autorit Mevlana Xhelaledin Rumi, “Masnavi
 2007/11/15 - Komentet : 0Teksti i plotë >>
Botimi i numrit 3 i vitit 2007 i revistës “Perla”
Në këtë numër, në vazhdim të traditës së numrit të kaluar dhe në përkujtim të 800-vjetorit të lindjes së Mevlana Xhelaledin
 2007/11/13 - Komentet : 0Teksti i plotë >>
* Artisti Iranian do të nxjerrë disa vepra për trashëgiminë kulturore të Kinës
“Ahmad Nadalian” duke krijuar disa vepra të tij në artin natyral në Kinë, do të nxjerrë në pah një pjesë të trashëgimisë
 2007/11/12 - Komentet : 0Teksti i plotë >>
* Suksesi i profesorit Iranian në kongresin ndërkombëtar të mjekësisë popullore në Europë
Dr.Maxhid Avizegan, specialist i sëmundjeve infektive, si dhe ispecializuar në mjekësinë popullore, mori pjesë në kongresin
 2007/11/12 - Komentet : 0Teksti i plotë >>
* Mjekët Iranian arrijnë vendin e parë në konkursin ndërkombëtar të kardiologjisë
Mjekët kardiologë të Universitetit të Fakultetit të Inxhinerisë mekanike të universitetit industrial Khoxhe Naseruludin Tusi në
 2007/11/12 - Komentet : 0Teksti i plotë >>
* Suksesi i mjekut Iranian në ndarjen e qelizave nga bërthama
“Behruz Eflatunian” arriti që bëjë ndarjen e qelizave nga bërthama që na fazën e parë të lindjes së tyre. Kjo punë u realizua
 2007/11/12 - Komentet : 0Teksti i plotë >>
* Shkëlqimi i pedagogut iranian në Universitetin “Nevada” në fushën e administrim-biznesit në Amerikë
Programi MBA (manaxhim biznesi) i Universitetit të Nevadas në Amerikë i drejtuar nga profesori i dalluar iranian i këtij
 2007/11/12 - Komentet : 0Teksti i plotë >>

<< Faqja e mëparshme10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Faqja tjetër >>