Thursday, October 22, 2020
Home|Iran|Islam|Persian Language|FAQ|Contact Us|Links|Sitemap
Login
Emri i përdoruesit :   
Fjalëkalimi :   
 
Captcha:
[Antarësim]
Vote
Votimi është jashtë funksionit
Visitors` Statistics
 Vizitor i kësaj faqe : 2311599
 Numri i viziorëve të ditës së sotme : 677
 Totali i vizitorëve : 2710136
 Vizitorët online : 1
 Koha e vizitës : 0.8437
i zgjedhur

..
.
.
.
.
معرفي فصلنامه پرلا
.
آموزش آنلاین زبان فارسی
..

Clock
News


Reportazh me foto të tablove Kur’anore dhe veprave të Mevlana Xhelaledin Rumi në Tiranë (2)
Ditën e enjte 13 dhjetor 2007 Fondacioni Kulturor “Saadi Shirazi” ka çelur në Muzeun Historik Kombëtar, ekspozitën e tablove
 2008/01/22 - Komentet : 0Teksti i plotë >>
Reportazh me foto të tablove Kur’anore dhe veprave të Mevlana Xhelaledin Rumi në Tiranë (1)
Ditën e enjte 13 dhjetor 2007 Fondacioni Kulturor “Saadi Shirazi” ka çelur në Muzeun Historik Kombëtar, ekspozitën e tablove
 2008/01/22 - Komentet : 0Teksti i plotë >>
Reportazh me pamje nga Sesioni Shkencor “Rumiu në Ballkan” (1)
Ditën e hënë më 17 dhjetor 2007, në Hotel “Tirana International” u organizua Sesioni Shkencor “Rumiu në Ballkan”.Në këtë Sesion
 2008/01/22 - Komentet : 0Teksti i plotë >>
Reportazh me pamje nga Sesioni Shkencor “Rumiu në Ballkan” (2)
Ditën e hënë më 17 dhjetor 2007, në Hotel “Tirana International” u organizua Sesioni Shkencor “Rumiu në Ballkan”.Në këtë Sesion
 2008/01/22 - Komentet : 0Teksti i plotë >>
* “ Me Kulturën iraniane është marrë elita e kombinit shqiptar ”
Vendimi i UNESCO-s për ta pagëzuar vitin 2007 me emrin e poetit dhe mistikut të madh iranian, Mevlana Rumiut, nuk ishte i rastësishëm. Kjo organizatë referente e kulturës botërore kishte për qëllim që të rikthente vëmendjen e opinionit nga trashëgimia kult
 2008/01/14 - Komentet : 0Teksti i plotë >>
* Poeti i madh pers Rumiu edhe në CD
Elektronika “pushton” edhe poezinë. Jo në versionin që përgënjeshtron I. Kadare te poezia e tij me titull “Erdh’ kohë e teknikës, poezia u prish”. Përkundrazi. Teknologjia dhe teknika jo vetëm nuk e “thajnë” shpirtin dhe ndjenjën poetike te njeriu modern,
 2008/01/13 - Komentet : 0Teksti i plotë >>
Transmetimi I dokumentarit të aktiviteteve të fondacionit kulturor “ Saadi Shirazi” në kanalet televizive Tvsh dhe Digi +
Ditën e shtunë, datë 29 dhjetor 2007 dy kanale televizive ai kombëtar TVSh dhe Digi + transmetuan dokumentarin e aktiviteteve
 2008/01/07 - Komentet : 0Teksti i plotë >>
Reportazh me foto e pamje mbi pasqyrimin mediatik të sesionit shkencor “Rumiu në Ballkan”
Pas përfundimit të suksesshëm të sesionit shkencor “Rumiu në Ballkan”, mediat vizive shqiptare në edicionet e lajmeve të
 2007/12/28 - Komentet : 0Teksti i plotë >>
TVSH transmeton emision të drejtpërdrejtë për Fondacionin Kulturor “Saadi Shirazi” me rastin e sesionit shkencor “Rumiu në Ballkan”
Ditën e premte më 21 dhjetor 2007, pas organizimit të suksesshëm të sesionit shkencor “Rumiu në Ballkan” nga Fondacioni
 2007/12/27 - Komentet : 0Teksti i plotë >>
Organizohet Simpoziumi rajonal “Rumiu në Ballkan”
Ditën e hënë më 17 dhjetor 2007, u zhvillua në Hotel “Tirana International” Sesion Shkencor “Rumiu në Ballkan”. Në këtë sesion
 2007/12/24 - Komentet : 0Teksti i plotë >>

<< Faqja e mëparshme8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Faqja tjetër >>