Monday, September 28, 2020
Home|Iran|Islam|Persian Language|FAQ|Contact Us|Links|Sitemap
Login
Emri i përdoruesit :   
Fjalëkalimi :   
 
Captcha:
[Antarësim]
Vote
Votimi është jashtë funksionit
Visitors` Statistics
 Vizitor i kësaj faqe : 2292720
 Numri i viziorëve të ditës së sotme : 352
 Totali i vizitorëve : 2689191
 Vizitorët online : 4
 Koha e vizitës : 0.9062
i zgjedhur

..
.
.
.
.
معرفي فصلنامه پرلا
.
آموزش آنلاین زبان فارسی
..

Clock
News


Intervista e drejtorit të Fondacionit Kulturor Saadi Shirazi dhënë Tirana Tv me rastin e organizimit të takimit letrar kushtuar Imam Khomeinit
Ditën e mërkurë më datë 4 qershor me rastin e organizimit të Takimit letrar kushtuar figurës së Imam Khomeinit, drejtori i
 2008/07/11 - Komentet : 0Teksti i plotë >>
Vizita e ish Presidentit shqiptar prof. Dr. Rexhep Mejdani në ambientet e Fondacionit Kulturor Saadi Shirazi.
Ish presidenti shqiptar prof. Dr Rexhep Mejdani ditën e premte më datë 31 maj 2008 zhvilloi një takim me z. Reza Karami drejtor
 2008/07/11 - Komentet : 0Teksti i plotë >>
Fjalimi i drejtorit të fondacionit kulturor Saadi Shirazi në seminarin përkujtimor kushtuar Ish Kryegjyshit Botëror të Bektashinjve Dede Ahmedit
Kryegjyshata Botërore Bektashiane organizoi një aktivitet përkujtimor në nder të "Dede Ahmed Myftari" udhëheqësi i ndjerë i
 2008/07/11 - Komentet : 0Teksti i plotë >>
Pasqyrohet masivisht nga mediat shqiptare dita e përkujtimit të Saadi Shirazit
Njëkohësisht me ditën e përkujtimit të Saadiut në Iran më datë 20 prill, në Shqipëri mbi dhjetë mbi 10 gazeta pasqyruan
 2008/07/11 - Komentet : 0Teksti i plotë >>
Irani dhe Shqipëria do të organizojnë një seminar të përbashkët mbi Iranologjinë dhe albanologjinë
Ditën e premte më datë 2 maj drejtori i Fondacionit Kkulturor Saadi Shirazi me ftesë të Institutit të Politikave Evropiane
 2008/07/11 - Komentet : 0Teksti i plotë >>
 2008/07/11 - Komentet : 0Teksti i plotë >>
Pasqyrimi i ditës kombëtare të gjirit Persik në gazetat shqiptare
Në bashkëpunim me Fondacionin Kulturor Saadi Shirazi, gazeta Ballkan në numrin saj të datës 29 prill, dhe gazeta Telegraf në
 2008/07/11 - Komentet : 0Teksti i plotë >>
Doli në shtyp përkthimi i poezive të zgjedhura “Bardhësia e zërit të zi” e autores Tahere Saffarzadeh
Poezitë e zgjedhura të poetes bashkëkohore revolucionare, intelektuale dhe mendimtare myslimane Tahereh Saffarzadeh me titull
 2008/04/23 - Komentet : 0Teksti i plotë >>
Intervistë e drejtpërdrejtë e radio Tiranës me drejtorin e fondacionit kulturor Saadi Shirazi me rastin e 29 vjetorit te fitores te Revolucionit Islamik Iranian
Njëkohësisht me kremtimin e 29 vjetorit të fitores te Revolucionit Islamik Iranian në vende të ndryshme të botës, ditën e
 2008/02/18 - Komentet : 0Teksti i plotë >>
Prodhohet CD me poezi të zgjedhura nga Mevlana Xhelaledin Rumiu
Fondacioni Kulturor “Saadi Shirazi” në muajin dhjetor të vitit që lamë pas me rastin e vitit botëror të poetit, filozofit dhe
 2008/02/14 - Komentet : 0Teksti i plotë >>

<< Faqja e mëparshme7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Faqja tjetër >>