Sunday, September 27, 2020
Home|Iran|Islam|Persian Language|FAQ|Contact Us|Links|Sitemap
Login
Emri i përdoruesit :   
Fjalëkalimi :   
 
Captcha:
[Antarësim]
Vote
Votimi është jashtë funksionit
Visitors` Statistics
 Vizitor i kësaj faqe : 2291828
 Numri i viziorëve të ditës së sotme : 61
 Totali i vizitorëve : 2688237
 Vizitorët online : 1
 Koha e vizitës : 1.0000
i zgjedhur

..
.
.
.
.
معرفي فصلنامه پرلا
.
آموزش آنلاین زبان فارسی
..

Clock
News


* Shfaqet filmi dokumentar për vendin 7-mijëvjeçar të persëve
Është shfaqur në qytetin e Durrësit në kinemanë e përuruar vetëm një muaj më parë filmi dokumentar për 7 pamjet e një
 2008/07/25 - Komentet : 0Teksti i plotë >>
* Persia, Shtatë pamjet e një qytetërimi në zemër të Lindjes
Rreth 70 dijetarë, ekspertë të famshëm nga gjithë bota, përfshi profesorë të universiteteve të Nju-Jorkut e Harvardit (USA),
 2008/07/25 - Komentet : 0Teksti i plotë >>
* Është shfaqur premierë në kinemanë "Imperial", në ambientet e hotel "Sheraton", filmi dokumentar "Irani
Është shfaqur premierë në kinemanë "Imperial", në ambientet e hotel "Sheraton", filmi dokumentar "Irani: Shtatë pamjet e një
 2008/07/25 - Komentet : 0Teksti i plotë >>
* Shtatë pamjet e një qytetërimi në zemër të Lindjes
universiteteve të New Yorkut e Harvardit (USA), Kembrixhit (Britani e Madhe), Parisit dhe Romës, janë ftuar nga një kompani e
 2008/07/25 - Komentet : 0Teksti i plotë >>
Takimi i drejtorit të Fondacionit Kulturor “Saadi Shirazi” me zv. Ministren e Kulturës të Shqipërisë
Ditën e mërkurë më datë 9 korrik z. Reza Karami drejtor i Fondacionit Kulturor "Saadi Shirazi" zhvilloi vizitë në ambientet e
 2008/07/22 - Komentet : 0Teksti i plotë >>
Botimi i numrit të parë për vitin 2008 i revistës periodike shkencore kulturore "Perla"
Doli nga shtypi numri i parë për vitin 2008 i revistës periodike shkencore dhe kulturore "Perla" botim i Fondacionit Kulturor
 2008/07/22 - Komentet : 0Teksti i plotë >>
Shfaqet dokumentari " Shtatë pamjet e Iranit" në Tiranë
Ditën e enjte më datë 17 korrik me nismë të Fondacionit Kulturor “Saadi Shirazi” u shfaq në kinemanë “Imperial” në Tiranë
 2008/07/22 - Komentet : 0Teksti i plotë >>
Drejtori i Fondacionit Kulturor Saadi Shirazi i ftuar special në TVSH
Ditën e enjte më datë17 korrik drejtori i Fondacionit Kulturor "Saadi Shirazi" z. Reza Karami ishte i ftuar special në
 2008/07/22 - Komentet : 0Teksti i plotë >>
Jehona në shtypin shqiptar e takimit letrar kushtuar Imam Khomeinit dhe promovimit të vëllimit të tij me poezi "Uji i jetës"
Në datat 4-5 qershor mediat dhe shtypi shqiptar i kushtoi një jehonë të gjerë organizimit të seminarit kushtuar imam Khomenit
 2008/07/11 - Komentet : 0Teksti i plotë >>
Organizohet seminari i studimit të ideve mistike të Imam Khomeinit (r.h) dhe promovohet libri me poezi Uji i jetës
Ditën e mërkurë më datë 4 qershor fondacioni kulturor "Saadi Shirazi" organizoi në ambientet e Hotel Tirana seminarin dhe
 2008/07/11 - Komentet : 0Teksti i plotë >>

<< Faqja e mëparshme6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Faqja tjetër >>