Thursday, October 22, 2020
Home|Iran|Islam|Persian Language|FAQ|Contact Us|Links|Sitemap
Login
Emri i përdoruesit :   
Fjalëkalimi :   
 
Captcha:
[Antarësim]
Vote
Votimi është jashtë funksionit
Visitors` Statistics
 Vizitor i kësaj faqe : 5500
 Numri i viziorëve të ditës së sotme : 724
 Totali i vizitorëve : 2710183
 Vizitorët online : 1
 Koha e vizitës : 0.7500
i zgjedhur

..
.
.
.
.
معرفي فصلنامه پرلا
.
آموزش آنلاین زبان فارسی
..

Clock
Kontakti me Ne

Si mund të kontaktoni me ne?

 

Nëse dëshironi të kontaktoni me Fondacioni Kulturor "SAADI SHIRAZI", mund të përdorni numrat e Telefonit, Faxin, Postën Elektronike ose mund të vizitoni selinë e Fondacionit.

 Orari i punës:  830-1630 nga e Hëna deri në të Premten.

Pushimet:         Sipas kalendarit zyrtar Shqiptar dhe Iranian

(Për informacion më të plotë, Kliko këtu)

Telefon: +355 4 2400478

Fax:      +355 4 2245613

Posta elektronike:         Tirana@icro.ir  &  iranalbania@gmail.com

Si mund të na vizitoni ne?

Adresa:    Rr. Ismail Qemali, Gener. 3, Shk. 1, Tiranë .

 

 

Ju mirëpresim!