Sunday, October 20, 2019
Home|Iran|Islam|Persian Language|FAQ|Contact Us|Links|Sitemap
Login
Emri i përdoruesit :   
Fjalëkalimi :   
 
Captcha:
[Antarësim]
Vote
Votimi është jashtë funksionit
Visitors` Statistics
 Vizitor i kësaj faqe : 2143670
 Numri i viziorëve të ditës së sotme : 59
 Totali i vizitorëve : 2521827
 Vizitorët online : 1
 Koha e vizitës : 1.2500
i zgjedhur

..
.
.
.
.
معرفي فصلنامه پرلا
.
آموزش آنلاین زبان فارسی
..

Clock
News > Fondacioni kulturor “Saadi Shirazi” mori pjesë në panairin e 13-të ndërkombëtar të librit Tirana 2010


  Printo        Dërgoja miqve

Fondacioni kulturor “Saadi Shirazi” mori pjesë në panairin e 13-të ndërkombëtar të librit Tirana 2010

Në datat 13-17 nëntor në pallatin e kongreseve u organizua panairi i trembëdhjetë ndërkombëtar i librit, Tirana 2010. Në këtë panair morën pjesë botues, institucione dhe qendra kulturore nga vendet e rajonit.
Fondacioni kulturor “Saadi Shirazi” i cili merr pjesë rregullisht në këtë panair, edhe këtë vit mori pjesë duke ekspozuar 11 tituj të rinj librash në gjuhën shqipe.
Vlen të theksohet se një interes i madh për botimet e  Fondacionit Kulturor Iranian “Saadi Shirazi” tregohet edhe nga shqiptarët e Kosovës dhe të Maqedonisë.


17:50 - 29/12/2010    /    Numër : 558242    /    Numri i shikimeve : 1419