Sunday, August 9, 2020
Home|Iran|Islam|Persian Language|FAQ|Contact Us|Links|Sitemap
Login
Emri i përdoruesit :   
Fjalëkalimi :   
 
Captcha:
[Antarësim]
Vote
Votimi është jashtë funksionit
Visitors` Statistics
 Vizitor i kësaj faqe : 2258458
 Numri i viziorëve të ditës së sotme : 289
 Totali i vizitorëve : 2651277
 Vizitorët online : 1
 Koha e vizitës : 0.9844
i zgjedhur

..
.
.
.
.
معرفي فصلنامه پرلا
.
آموزش آنلاین زبان فارسی
..

Clock
News > Botohet libri “Lidhje Shqiptaro-Iraniane”


  Printo        Dërgoja miqve

Botohet libri “Lidhje Shqiptaro-Iraniane”

Del nga shtypi libri “Lidhje Shqiptaro-Iraniane”. Ky libër i botuar nga Fondacioni Kulturor “Saadi Shirazi” në gjuhën shqipe ka 408 faqe.


 Ajo që vlen për t’u përmendur në këtë vëllim janë artikujt e shumë studimorë me karakter shkencor dhe kulturor që nxjerrin në pah lidhjet e hershme dhe të përbashkëtat kulturore dhe gjuhësore që ekzistojnë midis dy vendeve, që fatmirësisht janë rigjallëruar dhe forcuar më shumë falë aktiviteteve të përbashkëta midis institucioneve kulturore dhe shkencore vendase dhe Fondacionit Kulturor “Saadi Shirazi”.


 


15:59 - 26/10/2010    /    Numër : 555401    /    Numri i shikimeve : 1780