Sunday, October 20, 2019
Home|Iran|Islam|Persian Language|FAQ|Contact Us|Links|Sitemap
Login
Emri i përdoruesit :   
Fjalëkalimi :   
 
Captcha:
[Antarësim]
Vote
Votimi është jashtë funksionit
Visitors` Statistics
 Vizitor i kësaj faqe : 2143667
 Numri i viziorëve të ditës së sotme : 49
 Totali i vizitorëve : 2521817
 Vizitorët online : 2
 Koha e vizitës : 0.8281
i zgjedhur

..
.
.
.
.
معرفي فصلنامه پرلا
.
آموزش آنلاین زبان فارسی
..

Clock
News > Ditët e filmit Iranian


  Printo        Dërgoja miqve

Ditët e filmit Iranian

Ditën e enjte më datë 20 maj 2010, në ditën e dytë të aktiviteteve kulturore, në qytetin e Fierit çeli siparin veprimtaria “Ditët e filmit iranian”.Në ceremoninë e çeljes të këtij aktiviteti ishin të pranishëm dr.Ali Amui, ambasador i R.I. të Iranit në Tiranë, z. Shahrouz Falahatpisheh drejtor i Fondacionit Kulturor Iranian “Saadi Shirazi” dhe z. Baftjar Zeqaj kryetar i Bashkisë së qytetit të Fierit.
Kryetari i bashkisë z. Zeqaj në fjalën e tij, përshëndeti këtë veprimtari kulturore, e cila ndikon pozitivisht në marrëdhëniet kulturore dypalëshe.
Ndërsa dr. Ali Amui, ambasador i R.I të Iranit në Tiranë, duke rikujtuar se viti 2010 është shpallur nga Unesco si “Viti Ndërkombëtar i Përafrimit të Kulturave”, vuri në pah veçoritë, vlerat, karakteristikat artistike dhe arritjet e kinemasë iraniane.
Vlen të theksohet se në datat 20 dhe 21 maj në qytetin e  Fierit u shfaqën disa filma të suksesshëm nga kinematografia iraniane, të përkthyer dhe titruar në gjuhën shqipe.


18:08 - 02/06/2010    /    Numër : 549634    /    Numri i shikimeve : 1519