Sunday, March 29, 2020
Home|Iran|Islam|Persian Language|FAQ|Contact Us|Links|Sitemap
Login
Emri i përdoruesit :   
Fjalëkalimi :   
 
Captcha:
[Antarësim]
Vote
Votimi është jashtë funksionit
Visitors` Statistics
 Vizitor i kësaj faqe : 2168524
 Numri i viziorëve të ditës së sotme : 211
 Totali i vizitorëve : 2552412
 Vizitorët online : 2
 Koha e vizitës : 0.8907
i zgjedhur

..
.
.
.
.
معرفي فصلنامه پرلا
.
آموزش آنلاین زبان فارسی
..

Clock
News > Zhvillohet në Fier, takimi i zgjerimit të marrëdhënieve kulturore midis Iranit dhe Shqipërisë


  Printo        Dërgoja miqve

Zhvillohet në Fier, takimi i zgjerimit të marrëdhënieve kulturore midis Iranit dhe Shqipërisë

Ditën e mërkurë në datë 19 maj, me rastin e ditëve të kulturës iraniane në qytetin e Fierit, u organizua aktiviteti i dytë ditor i Fondacionit Kulturor Iranian “Saadi Shirazi” në bashkëpunim me Bashkinë e Fierit.Në këtë aktivitet  i cili kishte për qëllim prezantimin e aktiviteteve të Fondacionit Kulturor Iranian “Saadi Shirazi” në Shqipëri si dhe shpalosjen e aspekteve nga kultura iraniane, mbajtën fjalën e rastit z. Haxhi Kalluci, zv. Kryetar i Bashkisë Fier, z. Shahrouz Falahatpisheh drejtor i Fondacionit Kulturor Iranian “Saadi Shirazi”, Naim Zoto gazetar dhe publicist i njohur, si dhe znj. Zana Numani, drejtoreshë e arsimit për qarkun Fier.
Për të pranishmit Fondacioni Kulturor Iranian “Saadi Shirazi” dhuroi dy botimet më të fundit “Kultura në Iran” dhe “Shqiptar”.


18:06 - 02/06/2010    /    Numër : 549632    /    Numri i shikimeve : 1850