Sunday, March 29, 2020
Home|Iran|Islam|Persian Language|FAQ|Contact Us|Links|Sitemap
Login
Emri i përdoruesit :   
Fjalëkalimi :   
 
Captcha:
[Antarësim]
Vote
Votimi është jashtë funksionit
Visitors` Statistics
 Vizitor i kësaj faqe : 2168494
 Numri i viziorëve të ditës së sotme : 171
 Totali i vizitorëve : 2552372
 Vizitorët online : 3
 Koha e vizitës : 1.1875
i zgjedhur

..
.
.
.
.
معرفي فصلنامه پرلا
.
آموزش آنلاین زبان فارسی
..

Clock
News > Promovohet libri i artit iranian islamik i shoqëruar me shfaqjen e dokumentarit të qytetërimit pers


  Printo        Dërgoja miqve

Promovohet libri i artit iranian islamik i shoqëruar me shfaqjen e dokumentarit të qytetërimit pers

Fondacioni kulturor iranian “Saadi Shirazi” në vazhdë të aktiviteteve të tij të përbashkëta me qendra kulturore shqiptare ditën e enjte në datë 15 prill organizoi një aktivitet të përbashkët me shkollën artistike të qytetit të Beratit. Në këtë aktivitet u promovua libri “ Hyrje në artin islamik pers” i cili është botuar kohë më parë nga fondacioni kulturor iranian “Saadi Shirazi” në gjuhën shqipe, si dhe u shfaq dokumentari “Shtatë pamjet e një qytetërimi”.


17:48 - 19/04/2010    /    Numër : 547752    /    Numri i shikimeve : 1261