Sunday, August 9, 2020
Home|Iran|Islam|Persian Language|FAQ|Contact Us|Links|Sitemap
Login
Emri i përdoruesit :   
Fjalëkalimi :   
 
Captcha:
[Antarësim]
Vote
Votimi është jashtë funksionit
Visitors` Statistics
 Vizitor i kësaj faqe : 2258444
 Numri i viziorëve të ditës së sotme : 270
 Totali i vizitorëve : 2651258
 Vizitorët online : 4
 Koha e vizitës : 0.9844
i zgjedhur

..
.
.
.
.
معرفي فصلنامه پرلا
.
آموزش آنلاین زبان فارسی
..

Clock
News > Organizohet takimi i parë i iranologjisë në Shqipëri


  Printo        Dërgoja miqve

Organizohet takimi i parë i iranologjisë në Shqipëri

Ditën e enjte në datë 11 mars, fondacioni kulturor iranian “Saadi Shirazi” në bashkëpunim me Muzeun historik kombëtar të Shqipërisë, organizoi në ambientet e këtij muzeu  takimin  parë të iranologëve shqiptarë.
Në këtë takim, i pari i  llojit të vet, mbajtën referate studiues të ndryshëm shqiptarë në lidhje me gjendjen aktuale të iranologjisë në Shqipëri dhe perspektivën e saj.


21:19 - 17/03/2010    /    Numër : 546784    /    Numri i shikimeve : 1046