Sunday, August 9, 2020
Home|Iran|Islam|Persian Language|FAQ|Contact Us|Links|Sitemap
Login
Emri i përdoruesit :   
Fjalëkalimi :   
 
Captcha:
[Antarësim]
Vote
Votimi është jashtë funksionit
Visitors` Statistics
 Vizitor i kësaj faqe : 2258451
 Numri i viziorëve të ditës së sotme : 278
 Totali i vizitorëve : 2651266
 Vizitorët online : 1
 Koha e vizitës : 1.2969
i zgjedhur

..
.
.
.
.
معرفي فصلنامه پرلا
.
آموزش آنلاین زبان فارسی
..

Clock
News > Botohet nr.4 2009, i revistës shkencore-kulturore “Perla”


  Printo        Dërgoja miqve

Botohet nr.4 2009, i revistës shkencore-kulturore “Perla”

Doli nga shtypi nr.4 2009 i revistës shkencore-kulturore perla në 208 faqe, botim  fondacionit kulturor iranian “Saadi Shirazi”.
Drejtor i revistës “Perla” është z. Shahrouz FalahatPisheh, ndërsa kryeredaktor prof. Shaban Sinani.
Revista “Perla” është një revistë shkencore, kulturore, hulumtuese në fushat e iranologjisë, albanologjisë dhe marrëdhënieve kulturore midis dy vendeve tona. Kjo revistë botohet në gjuhën shqipe me rezymetë përkatëse në anglisht.
Në kopertinën e pasme të këtij numri është  ekspozuar një pikturë postmoderne iraniane.


21:18 - 17/03/2010    /    Numër : 546783    /    Numri i shikimeve : 1215