Thursday, October 29, 2020
Home|Iran|Islam|Persian Language|FAQ|Contact Us|Links|Sitemap
Login
Emri i përdoruesit :   
Fjalëkalimi :   
 
Captcha:
[Antarësim]
Vote
Votimi është jashtë funksionit
Visitors` Statistics
 Vizitor i kësaj faqe : 2315508
 Numri i viziorëve të ditës së sotme : 457
 Totali i vizitorëve : 2714534
 Vizitorët online : 2
 Koha e vizitës : 1.3125
i zgjedhur

..
.
.
.
.
معرفي فصلنامه پرلا
.
آموزش آنلاین زبان فارسی
..

Clock
News > Shfaqet dokumentari " Shtatë pamjet e Iranit" në Tiranë


  Printo        Dërgoja miqve

Shfaqet dokumentari " Shtatë pamjet e Iranit" në Tiranë

Ditën e enjte më datë 17 korrik  me nismë të Fondacionit Kulturor “Saadi Shirazi” u shfaq në kinemanë “Imperial” në Tiranë dokumentari historik "Shtatë pamjet e Iranit" me regji të Farokh Rezaijan.Përkthimi dhe nitrimi në gjuhën shqipe i këtij dokumentari u mundësua nga Fondacioni Kulturor “Saadi Shirazi”. Ky dokumentar unik në llojin e tij u çfaq në një prej kinemave më të mira në Shqipëri. Ky dokumentar pasqyronte qytetërimin dhe kulturën e Iranit në shtatë periudha kohore, pra që nga shfaqjet e para të Qytetërimit Pers e deri në përfundim të periudhës së Dinastisë Safavide.
Dokumentari u prit me entuziazëm nga të pranishmit në sallë.


    


Shfaqja e suksesshme e këtij dokumentari dhe kërkesat e shumta, bënë që Fondacioni Kulturor “Saadi Shirazi” të vendosë për të shfaqur dokumentarin “Irani: Shtatë Pamjet e një Civilizimi” edhe në kinemanë veriore “Tinka Kurti” në qytetin e Durrësit. Shfaqja e Dokumentarit “Irani: Shtatë Pamjet e një Civilizimi” në Kinemanë “Tinka Kurti”, do të bëhet ditën e martë 22 Korrik 2008 në orën 20:30.


2008/07/22    /    Numër : 525113    /    Numri i shikimeve : 1150