Thursday, October 29, 2020
Home|Iran|Islam|Persian Language|FAQ|Contact Us|Links|Sitemap
Login
Emri i përdoruesit :   
Fjalëkalimi :   
 
Captcha:
[Antarësim]
Vote
Votimi është jashtë funksionit
Visitors` Statistics
 Vizitor i kësaj faqe : 2315527
 Numri i viziorëve të ditës së sotme : 476
 Totali i vizitorëve : 2714553
 Vizitorët online : 1
 Koha e vizitës : 1.1562
i zgjedhur

..
.
.
.
.
معرفي فصلنامه پرلا
.
آموزش آنلاین زبان فارسی
..

Clock
News > Takimi i drejtorit të Fondacionit Kulturor “Saadi Shirazi” me zv. Ministren e Kulturës të Shqipërisë


  Printo        Dërgoja miqve

Takimi i drejtorit të Fondacionit Kulturor “Saadi Shirazi” me zv. Ministren e Kulturës të Shqipërisë

Ditën e mërkurë më datë 9 korrik z. Reza Karami drejtor i Fondacionit Kulturor "Saadi Shirazi" zhvilloi vizitë në ambientet e Ministrisë se Turizmit, Kulturës, Rinisë dhe Sporteve, ku u takua me zv. Ministren znj. Suzana Turku.
Në këtë takim ku ishte i pranishëm dhe Drejtori i Politikave për Turizmit dhe Kulturën në MTKRS z. Shaqir Rexhvelaj, z. Karami  bëri një retrospektivë dhe përmbledhje të aktiviteteve të Fondacionit Kulturor “Saadi Shirazi” në 5 vitet e fundit që kanë qenë nën drejtimin e tij. Z. Karami falënderoi dhe për bashkëpunimin e ngushtë të Ministrisë së Turizmit Kulturës, Rinisë dhe Sporteve të Shqipërisë.
Znj. Suzana Turku në këtë takim u shpreh i kënaqur nga aktiviteti i Fondacionit Kulturor “Saadi Shirazi” që prej fillimit të tij dhe në veçanti gjatë 5 viteve të fundit, duke shtuar se në vitet e fundit aktivitetet e Fondacionit “Saadi Shirazi” kanë qenë të drejtpërdrejta dhe në të shumtën e rasteve në bashkëpunim dhe bashkërendim me MTKRS.
Nga ana e tij në këtë takim z. Reza Karami theksoi për nevojën e vazhdimit të  bashkëpunimeve me qëllim finalizimin e nënshkrimit të një marrëveshje mirëkuptimi dh bashkëpunimi midis Republikës Islamike të Iranit dhe Shqipërisë.


2008/07/22    /    Numër : 525110    /    Numri i shikimeve : 829