Thursday, October 29, 2020
Home|Iran|Islam|Persian Language|FAQ|Contact Us|Links|Sitemap
Login
Emri i përdoruesit :   
Fjalëkalimi :   
 
Captcha:
[Antarësim]
Vote
Votimi është jashtë funksionit
Visitors` Statistics
 Vizitor i kësaj faqe : 2315528
 Numri i viziorëve të ditës së sotme : 477
 Totali i vizitorëve : 2714554
 Vizitorët online : 1
 Koha e vizitës : 1.0625
i zgjedhur

..
.
.
.
.
معرفي فصلنامه پرلا
.
آموزش آنلاین زبان فارسی
..

Clock
News > Botimi i numrit të parë për vitin 2008 i revistës periodike shkencore kulturore "Perla"


  Printo        Dërgoja miqve

Botimi i numrit të parë për vitin 2008 i revistës periodike shkencore kulturore "Perla"Doli nga shtypi numri i parë për vitin 2008 i revistës periodike shkencore dhe kulturore "Perla" botim i Fondacionit Kulturor "Saadi Shirazi" në Tiranë, që përmban 194 faqe.
Vlen për tu theksuar se kopertina e këtij numri është ilustruar me portretin e poetit klasik pers Omar Khajami. Të drejtat e botimit të kësaj reviste i takojnë Fondacionit Kulturor "Saadi Shirazi" me drejtor z. Reza Karami. Kryeredaktor i revistës është Prof. dr. Shaban Sinani.
Revista "Perla"  ka karakter shkencor dhe kulturor në fushën e iranologjisë, albanologjisë dhe marrëdhënieve kulturore midis dy vendeve.


Për të lexuar materialet e këtij numri klikoni këtu.


2008/07/22    /    Numër : 525109    /    Numri i shikimeve : 850