Thursday, October 29, 2020
Home|Iran|Islam|Persian Language|FAQ|Contact Us|Links|Sitemap
Login
Emri i përdoruesit :   
Fjalëkalimi :   
 
Captcha:
[Antarësim]
Vote
Votimi është jashtë funksionit
Visitors` Statistics
 Vizitor i kësaj faqe : 2315530
 Numri i viziorëve të ditës së sotme : 479
 Totali i vizitorëve : 2714556
 Vizitorët online : 3
 Koha e vizitës : 0.9531
i zgjedhur

..
.
.
.
.
معرفي فصلنامه پرلا
.
آموزش آنلاین زبان فارسی
..

Clock
News > Jehona në shtypin shqiptar e takimit letrar kushtuar Imam Khomeinit dhe promovimit të vëllimit të tij me poezi "Uji i jetës"


  Printo        Dërgoja miqve

Jehona në shtypin shqiptar e takimit letrar kushtuar Imam Khomeinit dhe promovimit të vëllimit të tij me poezi "Uji i jetës"

Në datat 4-5 qershor mediat dhe shtypi shqiptar i kushtoi një jehonë të gjerë organizimit të seminarit kushtuar imam Khomenit dhe promovimit të vëllimit të tij me poezi në gjuhën shqipe "Uji i jetës". Gazetat me tirazh të madh si Standard, telegraf, Ndryshe, Koha Jonë, Metropol pasqyruan këtë aktivitet.


2008/07/11    /    Numër : 524772    /    Numri i shikimeve : 773