Monday, September 28, 2020
Home|Iran|Islam|Persian Language|FAQ|Contact Us|Links|Sitemap
Login
Emri i përdoruesit :   
Fjalëkalimi :   
 
Captcha:
[Antarësim]
Vote
Votimi është jashtë funksionit
Visitors` Statistics
 Vizitor i kësaj faqe : 2292703
 Numri i viziorëve të ditës së sotme : 332
 Totali i vizitorëve : 2689171
 Vizitorët online : 2
 Koha e vizitës : 0.8906
i zgjedhur

..
.
.
.
.
معرفي فصلنامه پرلا
.
آموزش آنلاین زبان فارسی
..

Clock
News > Reportazh me pamje nga Sesioni Shkencor “Rumiu në Ballkan” (2)


  Printo        Dërgoja miqve

Reportazh me pamje nga Sesioni Shkencor “Rumiu në Ballkan” (2)

Ditën e hënë më 17 dhjetor 2007, në Hotel “Tirana International” u organizua Sesioni Shkencor “Rumiu në Ballkan”.
Në këtë Sesion Shkencor i organizuar prej Fondacionit Kulturor “Saadi Shirazi” me rastin e 800-vjetorit të lindjes dhe vitit ndërkombëtar të poetit, mistikut dhe filozofit pers Mevlana Xhelaledin Rumiut, merrnin pjesë intelektualë, studiues, diplomatë e figura të shquara të shkencës e të fesë në Shqipëri.
Lajmi i plotë
Seanca e dytë shkencoreAkademik Alfred Uçi duke lexuar kumtesën shkencoreZnj. Monika Stafa gazetare e Top Chanel, duke lexuar kumtesën shkencore
Znj. Albana Veliaj studiuese në Institutin e Kulturës Popullore, duke lexuar kumtesën shkencoreZ. Naim Zoto gazetar, duke lexuar kumtesën shkencoreZnj. Lili Sula, profesore në UT, duke lexuar kumtesën shkencore

Prof. Dr. Abdullah Hamiti drejtor i Katedrës së Orientalistikës në Universitetin e Prishtinës, duke lexuar kumtesën shkencore

Seanca e tretë shkencorePoeti Xhevahir Spahiu duke lexuar kumtesën shkencore
Prof. Dr. Gazmend Shpuza studiues në Institutin e Historisë, duke lexuar kumtesën shkencore

Prof. Laurant Bicaj duke lexuar kumtesën shkencore

Elidon Gjika studiues në Institutin e Gjuhësisë dhe të Letërsisë, duke lexuar kumtesën shkencore
Znj. Feride Papleka, studiuese dhe përkthyese, duke lexuar kumtesën shkencoreDr. Anton Papleka Studiues, duke lexuar kumtesën shkencoreProf. Dr. Shaban Sinani, studiues në Institutin e Gjuhësisë dhe të Letërsisë, duke lexuar kumtesën shkencore


2008/01/22    /    Numër : 520321    /    Numri i shikimeve : 3254