Monday, September 28, 2020
Home|Iran|Islam|Persian Language|FAQ|Contact Us|Links|Sitemap
Login
Emri i përdoruesit :   
Fjalëkalimi :   
 
Captcha:
[Antarësim]
Vote
Votimi është jashtë funksionit
Visitors` Statistics
 Vizitor i kësaj faqe : 2292710
 Numri i viziorëve të ditës së sotme : 342
 Totali i vizitorëve : 2689181
 Vizitorët online : 1
 Koha e vizitës : 1.0938
i zgjedhur

..
.
.
.
.
معرفي فصلنامه پرلا
.
آموزش آنلاین زبان فارسی
..

Clock
News > Reportazh me foto të tablove Kur’anore dhe veprave të Mevlana Xhelaledin Rumi në Tiranë (1)


  Printo        Dërgoja miqve

Reportazh me foto të tablove Kur’anore dhe veprave të Mevlana Xhelaledin Rumi në Tiranë (1)

Ditën e enjte 13 dhjetor 2007 Fondacioni Kulturor “Saadi Shirazi” ka çelur në Muzeun Historik Kombëtar, ekspozitën e tablove kur’anore të mjeshtrit Iranian Morteza Nadaf dhe ekspozita me vepra për Mevlana Xhelaledin Rumi si dhe një pjesë e përkthimeve në gjuhë të ndryshme të botës të veprave të poetit, mistikut dhe filozofit pers Rumi. Më poshtë do të shihni në mënyrë të përmbledhur sekuenca prej ceremonisë së çeljes së ekspozitës dhe pjesë të saj. 
Lajmi i plotë
Pamje para ceremonisë së çeljes Flamujt e Republikës islamike të Iranit, Shqipërisë e Bektashinjve Pamje nga hyrja në sallonin e ekspozitës
Haxhi Dede Reshat Bardhi Kryegjyshi Botëror i Bektashinjve gjatë fjalimit në ceremoninë e çeljes së Pamje nga tablotë e Mevlana Xhelaledin Rumiut Të pranishmit në ceremoninë e hapjes së ekspozitës
Çelja e ekspozitës, pret shiritin Haxhi Dede Reshat Bardhi Z. Reza Karami, drejtori i Fondacionit Kulturor “Saadi Shirazi” gjatë fjalimit në ceremoninë e çeljes së ekspozitës Z. Ekbali Zareç, Ambasador i Republikës Islamike të Iranit gjatë fjalimit në ceremoninë e çeljes së ekspozitës
Të pranishmit vizitojnë pavionin e tablove kur’anore Pamje nga pavioni i tablove kur’anore Haxhi Dede Reshat Bardhi takon mjeshtrin e pirografisë Morteza Nadaf, që ka çelur ekspozitën e tablove kur’anore
Pamje nga pavioni i tablove kur’anore Pamje nga pavioni i tablove kur’anore Pamje nga pavioni i tablove kur’anore


2008/01/22    /    Numër : 520319    /    Numri i shikimeve : 1189