Tuesday, September 22, 2020
Home|Iran|Islam|Persian Language|FAQ|Contact Us|Links|Sitemap
Login
Emri i përdoruesit :   
Fjalëkalimi :   
 
Captcha:
[Antarësim]
Vote
Votimi është jashtë funksionit
Visitors` Statistics
 Vizitor i kësaj faqe : 2289961
 Numri i viziorëve të ditës së sotme : 71
 Totali i vizitorëve : 2686127
 Vizitorët online : 1
 Koha e vizitës : 1.1250
i zgjedhur

..
.
.
.
.
معرفي فصلنامه پرلا
.
آموزش آنلاین زبان فارسی
..

Clock
News > Reportazh me foto të tablove Kur’anore dhe veprave të Mevlana Xhelaledin Rumi në Tiranë (2)


  Printo        Dërgoja miqve

Reportazh me foto të tablove Kur’anore dhe veprave të Mevlana Xhelaledin Rumi në Tiranë (2)

Ditën e enjte 13 dhjetor 2007 Fondacioni Kulturor “Saadi Shirazi” ka çelur në Muzeun Historik Kombëtar, ekspozitën e tablove kur’anore të mjeshtrit Iranian Morteza Nadaf dhe ekspozita me vepra për Mevlana Xhelaledin Rumi si dhe një pjesë e përkthimeve në gjuhë të ndryshme të botës të veprave të poetit, mistikut dhe filozofit pers Rumi. Më poshtë do të shihni në mënyrë të përmbledhur sekuenca prej ceremonisë së çeljes së ekspozitës dhe pjesë të saj. 
Lajmi i plotë


Pamje prej tablove kur’anore


Improvizim i artit të pirografisë për të pranishmit në ekspozitë


Improvizim i artit të pirografisë për vizitorët e ekspozitës


Pamje prej tablove për Mevlana Xhelaledin Rumi


Vizitorët në ekspozitë


Pamje prej tablove kur’anore


Pamje prej tablove kur’anore dhe atyre për Rumiun


Pamje prej tablove për Mevlana Xhelaledin Rumi


Pamje prej tablove për Mevlana Xhelaledin Rumi


Veprat e Rumiut të përkthyera në gjuhë të ndryshme të botës


Pamje prej tablove për Mevlana Xhelaledin Rumi


Vizitorët në pavionin e tablove për Mevlana Xhelaledin Rumi


Vizitorët në pavionin e tablove për Mevlana Xhelaledin Rumi


Veprat e Rumiut të përkthyera në gjuhë të ndryshme të botës


Veprat e Rumiut të përkthyera në gjuhë të ndryshme të botës


2008/01/22    /    Numër : 520318    /    Numri i shikimeve : 1024