Monday, September 28, 2020
Home|Iran|Islam|Persian Language|FAQ|Contact Us|Links|Sitemap
Login
Emri i përdoruesit :   
Fjalëkalimi :   
 
Captcha:
[Antarësim]
Vote
Votimi është jashtë funksionit
Visitors` Statistics
 Vizitor i kësaj faqe : 2292749
 Numri i viziorëve të ditës së sotme : 383
 Totali i vizitorëve : 2689222
 Vizitorët online : 1
 Koha e vizitës : 1.0781
i zgjedhur

..
.
.
.
.
معرفي فصلنامه پرلا
.
آموزش آنلاین زبان فارسی
..

Clock
News > Transmetimi I dokumentarit të aktiviteteve të fondacionit kulturor “ Saadi Shirazi” në kanalet televizive Tvsh dhe Digi +


  Printo        Dërgoja miqve

Transmetimi I dokumentarit të aktiviteteve të fondacionit kulturor “ Saadi Shirazi” në kanalet televizive Tvsh dhe Digi +

Ditën e shtunë, datë 29 dhjetor 2007 dy kanale  televizive ai kombëtar TVSh dhe Digi + transmetuan dokumentarin e aktiviteteve kulturore të fondacionit “ SaadiShirazi”.
Dokumenatri prej 25 minutash u transmetua nga këto dy kanale televizive  ditën e shtunë si dhe  në intervalet kohore të programeve të vitit të ri. Në këtë dokumentar përfshihej pjesë nga aktivitetet kulturore të fondacionit, intervista me z. Reza Karami drejtor i fondacionit kulturor “Saadi Shirazi” në lidhje me aktivitetet kulturore të fondacionit që ai drejton në Shqipëri, botimet kulturore dhe organizimi i seminareve shkencore si dhe aktivitetet më të fundit për vitin 2007 që ishin  çelja e ekspozitës me temë Kuranore dhe tablove të Mevlanës në Muzeun Kombëtar të Tiranës në datë 13 dhjetor si dhe organizimi i aktivitetit rajonal me temë “ RUMIU NË Ballkan” i cili u organizua në datë 17 dhjetor. Po ashtu në këtë dokumentar përfshiheshin dhe shumë intervista të bëra me personalitete të kulturës dhe shkencës të pranishëm në këtë seminar.


2008/01/07    /    Numër : 519769    /    Numri i shikimeve : 805