Sunday, December 17, 2017
Home|Iran|Islam|Persian Language|FAQ|Contact Us|Links|Sitemap
Login
Emri i përdoruesit :   
Fjalëkalimi :   
[Antarësim]
Vote
Votimi është jashtë funksionit
Visitors` Statistics
 Vizitor i kësaj faqe : 8402
 Numri i viziorëve të ditës së sotme : 915
 Totali i vizitorëve : 1604038
 Vizitorët online : 5
 Koha e vizitës : 1.5313
i zgjedhur

..
.
.
.
.
معرفي فصلنامه پرلا
.
آموزش آنلاین زبان فارسی
..

Clock
News > Botohet libri "Udhëzuesi shëndetësor për muajin e bekuar të Ramazanit" në Shqipëri


  Printo        Dërgoja miqve

Botohet libri "Udhëzuesi shëndetësor për muajin e bekuar të Ramazanit" në Shqipëri

Me ndihmën dhe përkrahjen e z. Abas Aziz drejtor i Fondacionit Kulturor Saadi Shirazi në Tiranë, së fundmi është botuar libri "Udhëzuesi shëndetësor për muajin e bekuar të Ramazanit".


Ky libër është një udhëzues për shëndetin dhe mënyrën e agjërimit të muajit të Ramazanit. Hyrja në këtë libër është shkruar nga Dr. Marzieh Vahid Dastxherdi, Ministre e Shëndetësisë dhe Mjekësisë në Iran.


"Udhëzuesi shëndetësor për muajin e bekuar të Ramazanit", është shkruar nga Dr. Ali Jazdi Nexhad dhe Dr. Sejed Ramazan Mohsen Pour. Libri është përkthyer nga Almir Xhakollari dhe ka një tirazh prej 4000 kopjesh.


14:04 - 12/05/2012    /    Numër : 582502    /    Numri i shikimeve : 1410